Jouw team maakt het !

Met jullie eigen thema creëer je samen een uniek magazine, flitsende campagne of opvallende expo

Traject voor de hele organisatie

Communicatie, mobiliteit, cultuurverandering, werkgeluk, teamvorming, aanspreekcultuur; zo maar een greep uit thema’s die binnen iedere organisatie spelen.  Thema’s die teams afremmen en star maken als ze onder de mat geveegd worden. En dat wil niemand!

Ons C Team gaat aan de slag met alle teams. Issues bespreken, ze concreet aanpakken en dat op een creatieve, daadkrachtige manier; samen doen met het hele team leidt tot mooie resultaten. 

Doel
Het vergroten van het teamgevoel, werkplezier, vertrouwen, veilligheid. Teams worden weer in hun kracht gezet en daarmee wordt de organisatie zelf sterker, veerkrachtiger en daadkrachtiger.

 

Thematiek
o.a. communicatie, feedback, profilering, samenwerking, evaluatie, mobiliteit, (cultuur)verandering, toekomstvisie, organisatieverandering, werkgeluk, teamvorming, aanspreekcultuur, etc. 

 

Wanneer?
Als er organisatiebreed issues spelen binnen teams die vragen om aangepakt te worden. Niet alleen om de sfeer te verbeteren, maar juist ook om teams en daarmee de organisatie sterker te maken.

 

Voor wie?
Organisaties die vanuit teams willen werken aan verbetering van de bedrijfscultuur.

Kosten

Maatwerk. Volgens offerte.
Duur
Afhankelijk van de grootte van de organisatie en de hoeveelheid teams waarvoor het traject wordt ingezet.