Portfolio

Wij werkten eerder voor: 

Bedrijfsleven 
Philips Medical Systems; ASML; Friesland Campina; Ernst & Young

Overheid
UWV; Belastingdienst Douane; Ministerie van BZK; Gemeente Amsterdam; Gemeente Arnhem; Rijk van Dommel en Aa; Sociale Dienst Drechtsteden 

Onderwijs
Universiteit Utrecht; Avans Hogescholen; Albeda College Rotterdam; OBSH primair onderwijs

Zorg
Amsterdams Medisch Centrum; Catharina Ziekenhuis Eindhoven; De Zorgboog; VGZ

Overig
Kunstkwartier Helmond; Peelraamstelling; BRON; Young Professionals Helmond

 

Stichting OBSH, Helmond

De klas op zijn kop, hoezo? Tijdens de OBSH dag kropen ruim 200 leerkrachten van alle openbare basisscholen Helmond bij elkaar om samen te sparren over het onderwijs van de toekomst. VR brillen op en ervaar maar hoe kinderen een school zien. Heel anders dan wij, grote mensen! En dan het klaslokaal, waarom ziet dat er zo uit? Waarom niet alles anders, de boel op zijn kop zetten? Binnenkort komt er een nieuwe school. Wij mogen hem bouwen, hoe gaan we het onderwijs inrichten? Dit alles weergegeven in een registratie dat dient als naslagwerk voor alle leerkrachten.
Stichting OBSH, Helmond

Zorgboog, Zuid-Oost Brabant

Bezuinigingen, personeelstekort, veranderende wensen van cliënten; als er één sector flexibel zou moeten zijn om de voortdurende veranderingen aan te kunnen is het de zorg wel. En dat is ze zich zeer bewust. De teamleiders van alle afdelingen van zorgorganisatie De Zorgboog zijn momenteel druk bezig om ervoor te zorgen dat teams mee bewegen in deze hectische tijden. En daarvoor zijn vertrouwen in elkaar en een open, eerlijk teamgevoel zeer belangrijk. Doen, eigen initiatief en actieve deelname, dat is wat naar bovenkwam tijdens de diverse campagneposters die aan het einde van de dag gepitcht werden. 

En de posters? Deze worden gedrukt en opgehangen in de personeelsruimten. Dit om gesprekken met de medewerkers te openen en ze uit te dagen ook zelf initiatieven te nemen.

Sociale Dienst, Drechtsteden

Samen bouwen aan een toekomstbestendige Sociale Dienst Drechtsteden. Met deze opdracht gingen ruim 65 personeelsleden van de staf een dag lang aan de slag. Onderverdeeld in teams werd er volop gebrainstormd, gediscussieerd en met andere teams in gesprek gegaan. Het resultaat is ernaar. Een fundament om op voort te bouwen…

Sociale dienst drechtsteden
Young Professionals

Young Professionals

Young Professionals uit Helmond hebben samen een magazine gemaakt. Het ging om professionals van de gemeente Helmond en de leden van diverse netwerkclubs. Deze professionals wilden graag beter samenwerken en elkaar leren kennen en dat is door middel van dit magazine zeker gelukt.

‘Ik vond het een geslaagde middag! Het magazine is het resultaat van een middagje hard werken. Zeker toen de deadline naderde, was het muisstil. Collega’s hebben elkaar geïnterviewd en wensbeelden gedeeld. En die wensbeelden liggen niet zover uiteen! Als we samen de schouders eronder blijven zetten, net zoals tijdens deze middag, dan zie ik mogelijkheden voor het verder uitbouwen van de samenwerkingen in het project Rijk van Dommel en Aa.’

Fleur van Riel

Programma-manager Rijk van Dommel en Aa, Rijk van Dommel en Aa

Rijk van Dommel en Aa
Bronsessie

Bronsessie

Elkaar beter leren kennen, weten wat er in elkaar omgaat. Dat was de insteek van de ondernemers van Bedrijvencentrum Bron voor een Ons Magazine nieuwsflits. Ze interviewden elkaar, trokken er samen op uit en bewandelden even andere paden. En het resultaat mag er zijn. Nieuwe inzichten, statements een diepte-interview!

‘Het was een interessante en productieve middag. We waren met 20 deelnemers, waarvan de meesten elkaar niet kenden. Door middel van het maken van het Ons Magazine wilden we niet alleen ideeën en projecten bij elkaar brengen, maar ook een aanzet geven tot samenwerking. Als ik om me heen keek, heeft dit gewerkt: verschillende mensen hebben elkaar gevonden. Ik vond dat de middag goed was voorbereid. De opdracht van mijn groepje was duidelijk, prettig om mee bezig te zijn en leidde tot creatieve ideeën. Het lijkt me goed om een volgende keer na afloop samen nog te evalueren. Ik denk dat het maken van Ons Magazine een goede opstap is geweest op de weg naar het symposium dat we gaan houden over de Peelraamstelling.’

Marianne van Rooden

Als landschapsontwerper betrokken bij de Peel-Raamstelling, Peelraamstelling

De deelnemers staan op de cover in een rij achter elkaar.

Kunstkwartier Campagne

Wat willen wij als Kunstkwartier uitdragen? Met die boodschap ging het team aan de slag tijdens een korte flitsworkshop van Onze Campagne. Binnen en buiten, overal werd gezocht en gewerkt om dé foto te kunnen schieten passend bij een spetterende pay-off.