Jouw team maakt het !

Met jullie eigen thema creëer je samen een uniek magazine, flitsende campagne of opvallende expo

Ons C(reatief) Team

Saskia Martens

Saskia Martens

Inhoud, proces en begeleiding

Saskia is neerlandicus en musicus en bovendien een creatieve duizendpoot. Ze heeft haar eigen bureau voor communicatie- en educatie, maar ontwikkelt daarnaast ook concepten en organiseert evenementen. De afwisseling houdt haar scherp. Schrijven zit haar in het bloed. Zo ontwikkelt ze educatief materiaal, schrijft recensies en teksten, waaronder (theatrale) muziekvoorstellingen. Saskia zit altijd vol ideeën. En daar kan Ons C Team wat mee. “We zetten al onze creativiteit in om thema’s op een aantrekkelijke manier aan te vliegen. De dynamiek van een team, de inhoudelijke gesprekken die mensen met elkaar voeren en het proces dat zij doorlopen tijdens een workshopdag, is bijzonder om te mogen aanschouwen. En het leuke: iedereen werkt hard om een zo mooi mogelijk eindresultaat neer te zetten. Onze werkwijze is altijd heel pragmatisch en iedereen kan meedoen.” En het eindresultaat? “Dat is een blijvend stuk waar je als team zeker nog op kunt teruggrijpen.”

Joop Vos

Joop Vos

Maatwerk cabaretier, copywriter

Verbinding is het sleutelwoord voor Joop Vos. Na zijn studie Nederlands in Utrecht startte hij een tekstbureau dat later tot een reclamebureau uitgroeide. Als copywriter sloeg hij de brug tussen producten en de consument. Tegelijkertijd startte hij een carriere als maatwerk-cabaretier. Bij bedrijven en organisaties hield hij op ludieke wijze de spiegel voor. In woord en lied: altijd met de taal als gereedschap en het woord als wapen.  ‘Omdat taal, woorden en beeld de grote verbinders zijn in onze maatschappij’, aldus Joop.

Ons C team schotelt teams en groepen niet alleen een enorm leuke en leerzame activiteit of een prachtige en eigengereide verslaglegging voor. ‘Nee, juist het ‘out of the box denken’ en zaken vanuit andere hoeken belichten komen aan de orde. Zowel in de werkwijze als het uiteindelijke resultaat. Een workshop is  pas geslaagd als het een duidelijk eigen stempel en uitstraling heeft. Daar wil ik teams, organisaties en bedrijven heel graag bij helpen.’

Maarten van den Beemt

Maarten van den Beemt

Illustrator, vormgever, fotograaf

Op de achtergrond werkt Maarten van den Beemt, een gedreven kunstenaar, illustrator, fotograaf en vormgever met oog voor detail.  Maarten is onze vaste Ons Magazine vormgever. Bij grote teams helpt hij ter plekke mee om deelnemers de mooiste foto’s te laten schieten.